Om Jannickes Hjemmekos

Som garnforhandler tilstreber jeg at Jannickes Hjemmekos skal være en side for insprasjon og skaperglede. Hvorfor navnet Jannickes Hjemmekos? Hjemmekos for meg kan være mye, men én viktig faktor er håndarbeid. Jeg koser meg når jeg strikker eller hekler. Jeg har ofte sagt at det er mye god rekreasjon i et håndarbeid. Med det mener jeg at håndarbeid hjelper meg å sortere tanker og inntrykk – det blir en form for meditasjon.

Som strikker velger jeg å bruke mange timer på å skape et vakkert strikkeplagg, da er det naturlig at jeg også velger å bruke kvalitetsgarn – i butikken har jeg derfor satt fokus på kvalitet. Det vil bidra til at du som kunde får garn du blir fornøyd med og som er ingrediensen til et plagg som vil gi mye glede. Jeg tar sikte på å være en kvalitets faghandel og legger listen høyt for meg selv i forhold til service og levering. Som ivrig strikker selv, vet jeg at du helst ville hatt garnet «i går».

Vi som sitter med kunnskap om håndarbeidsteknikker, må lære de yngre generasjonene. Det er med stor glede å konstatere at stadig flere unge får øynene opp for strikkelivets gleder.

Du kan kjøpe garn på nett her!